KLINKERWERKEN VdB

Contacteer ons Bel ons

Grondwerken uitgevoerd van A tot Z

Bent u op zoek naar een vakman die uw grondwerken regio Mechelen tot een goed eind kan brengen? Dan kan u staat maken op Klinkerwerken VdB.

Grondwerken voor particulieren

Particulieren kunnen op ons vakmanschap beroep doen voor het uitvoeren van allerhande grondwerken. U kan bij ons terecht voor het afgraven van opritten en terrassen, het nivelleren van tuinen, het uitgraven van zwemvijvers en zoveel meer. Wij komen graag bij u langs om uw werken te bekijken, de nodige opmetingen uit te voeren en aan de hand hiervan maken wij een gerichte offerte op. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg, hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat alles volgens uw wensen en beschikbaar budget wordt verwezenlijkt. Maar ook voor totaalprojecten kan u op ons rekenen. Doordat u maar één aanspreekpunt heeft voor al uw uit te voeren werken, kunnen wij op al uw noden insrpingen en alle werken tevens mooi opeen laten volgen. Bovendien maken wij graag voor u een 2D en 3D plan op zodat u een overzichtelijk en duidelijk beeld verkrijgt hoe de afwerking er zal komen uit te zien.

Contact opnemen

Interesse in onze diensten? Heeft u nog vragen of wenst u bijkomende inlichtingen te verkrijgen over onze grondwerken? Neem dan snel contact op met Klinkerwerken VdB uit Mechelen. Wij nemen uw project graag uit handen en zorgen voor een subliem eindresultaat waar u zeker en vast tevreden mee bent.